3D CAMBER-CONVERGENȚĂ

Развал-схождение
Camber este procesul de reglare a unghiului roților în raport cu corpul. Meșterii recomandă efectuarea acestuia nu numai după avarie, ci și ca măsură preventivă în timpul funcționării pe termen lung a mașinii.
Această lucrare este necesară pentru a avea, în primul rând, încredere în manevrabilitatea pe drum și, în al doilea rând, pentru a evita uzura prematură a anvelopelor și a ansamblurilor de suspensii.
    • Meșterul determină necesitatea de a efectua convergența camber.
    • Automobilul este instalată pe un suport special.
    • Se realizează cea mai precisă reglare a mașinii.
    • Meșterul verifică conformitatea lucrărilor efectuate cu mașina dvs.
Repărarea camber – convergenîă la timp este cheia funcționării sale pe termen lung și de succes. Din punct de vedere tehnic, acest termen (în viața de zi cu zi a șoferilor există, de asemenea, cuvântul „convergență camber”) înseamnă ajustarea corectă a unghiului roților în raport cu corpul.
Condusul cu setări incorecte poate duce la uzura crescută a anvelopelor, funcționarea defectuoasă a mecanismului de direcție și a suspensiei și poate provoca o urgență pe drum. Economisirea echipamentelor și a specialiștilor poate fi în detrimentul mașinii dvs., deoarece, conform recomandărilor producătorilor de automobile, este necesar să efectuați o schimbare similară cel puțin o dată pe an.

Intervalele de diagnosticare și ajustare

De obicei, unghiul de aliniere a roților este diagnosticat la fiecare 15-20 mii de kilometri, precum și după reparații majore la suspendarea și înlocuirea mecanismelor de direcție. În unele cazuri, o schimbare similară este necesară pentru schimbările sezoniere ale anvelopelor.
Această procedură este considerată obligatorie și la cumpărarea unei mașini second hand, deoarece încrederea completă în cuvintele fostului proprietar nu este cea mai fiabilă opțiune.

  ÎNSCRIE-TE LA SERVICE

  INFORMAȚII DESPRE AUTOMOBIL  Specificați categoriile de servicii necesareг:

  INFORMAȚII DE ÎNREGISTRARE  ETAPE DE LUCRU

  APEL

  Meșterul vă sfătuiește și află posibilele cauze ale defecțiunii mașinii

  DIAGNOSTICA

  Efectuăm toate tipurile de diagnosticare, ceea ce ne permite să determinăm cel mai exact problema defecțiunii. Evită reparațiile aleatorii. Reparăm ceea ce este cu adevărat defectat

  REPĂRARE

  După ce am convenit asupra prețului, efectuăm reparații într-un timp scurt, deoarece păstrăm în stoc cele mai necesare piese de schimb și truse de reparații. Plata are loc numai după finalizarea lucrărilor

  GATA

  Vă luați automobilul repărat

  LUCRĂM CU URMĂTOARELE MODELE

  CUM SĂ AJUNGI LA NOI