REPARAȚIA ETRIERELOR DE FRÂNĂ

zamena
Efectuăm repararea și înlocuirea etrierelor de frână în Bălți
Etrierul – un mecanism al mașinii situat în sistemul de frânare, conceput pentru a strânge pistoanele, care apasă plăcuțele de discul de frână pentru oprirea necesară a mașinii.
Mecanismele moderne de frânare pe disc constau dintr-un etrier și un disc. Etrierul este situat pe articulația de direcție a roții mașinii. El este principalul mecanism de operare. Există tampoane în interiorul său.
Designul etrierului de frână constă dintr-un corp, unul sau două pistoane, care în timpul frânării apasă plăcuțele de discul de frână.
În total, astăzi există două opțiuni pentru etriere: plutitoare și fixe. Cele fixe sunt considerate cele mai rezistente la uzură, deoarece sunt mai puțin susceptibile la influențe externe.
Manifestări ale etrierelor care funcționează defectuos
Defecțiunea etrierului poate fi văzută atât în ​​performanța vehiculului, cât și în aspect. Datorită faptului că toate elementele sunt interconectate, o piesă de schimb prematură va cauza probleme și mai mari.
Semnele tipice externe ale etrierilor de frână care funcționează defectuos sunt:
✅ Când frâna este apăsată, se produce zgomot.
✅ La frânare, poate apărea un miros neplăcut.
✅ Frânarea în sine este încetinită și timpul de oprire completă este crescut.
Service-ul nostru auto oferă asistență specializată în furnizarea de servicii de reparații și înlocuirea etrierelor de frână. Experiența angajaților noștri și finalizarea lor constantă a cursurilor de dezvoltare profesională ne permite să desfășurăm toate lucrările în conformitate cu cele mai noi tendințe de pe piața mondială.
Pentru aceasta folosim cele mai bune echipamente și tehnologii avansate de reparații și diagnosticare. Știm că numai determinarea corectă a naturii defecțiunii poate oferi servicii de reparații de înaltă calitate și rapide.

  ÎNSCRIE-TE LA SERVICE

  INFORMAȚII DESPRE AUTOMOBIL  Specificați categoriile de servicii necesareг:

  INFORMAȚII DE ÎNREGISTRARE  ETAPE DE LUCRU

  APEL

  Meșterul vă sfătuiește și află posibilele cauze ale defecțiunii mașinii

  DIAGNOSTICA

  Efectuăm toate tipurile de diagnosticare, ceea ce ne permite să determinăm cel mai exact problema defecțiunii. Evită reparațiile aleatorii. Reparăm ceea ce este cu adevărat defectat

  REPĂRARE

  După ce am convenit asupra prețului, efectuăm reparații într-un timp scurt, deoarece păstrăm în stoc cele mai necesare piese de schimb și truse de reparații. Plata are loc numai după finalizarea lucrărilor

  GATA

  Vă luați automobilul repărat

  LUCRĂM CU URMĂTOARELE MODELE

  CUM SĂ AJUNGI LA NOI