REPARAȚIA ECHIPAMENTELOR ELECTRICE

РЕМОНТ ЭЛЕКТРООБОРУБОВАНИЯ
Mașinile GM moderne sunt literalmente înghesuite cu o varietate de componente electronice, motiv pentru care noile modele au în interior un sistem complex de componente electrice (BCM). Pe de o parte, acest lucru oferă mai multe oportunități șoferului și pasagerilor, pe de altă parte, întreținerea unui astfel de sistem necesită un nivel ridicat de profesionalism și instrumente speciale.
În serviciul auto MIG-AUTO, diagnosticarea și repararea echipamentelor electrice ale mașinii sunt efectuate de către tehnicieni cu înaltă calificare care au urmat o pregătire suplimentară la reprezentanții specializați, cu o experiență extinsă în întreținerea vehiculelor.

Realizăm:

     • diagnosticarea și repararea sistemului electronic de injecție a combustibilului;
     • identificarea erorilor computerului de bord, resetarea acestora;
     • repararea generatorului și a starterului;
     • orice alte tipuri de inspecție și restaurare a performanței echipamentului.
     • diagnosticarea bateriei (verificarea nivelului electrolitului etc.);
     • orice alte tipuri de inspecție și restaurare a performanței echipamentului.
     • verificarea și înlocuirea siguranțelor, releelor, firelor de înaltă tensiune;
Înainte de a începe reparația echipamentelor electrice ale mașinii, specialiștii serviciului nostru auto MIG-AUTO află cauzele unei anumite defecțiuni.
După finalizarea cercetării, vrăjitorul își va da opinia asupra problemei și va oferi cele mai rezonabile soluții (de exemplu, înlocuirea unei piese sau repararea acesteia).
În plus, sunt disponibile piesele de schimb necesare, atât analogi originali, cât și analogi mai accesibile de la producători certificați. Prin urmare, serviciul tuturor clienților serviciului auto MIG-AUTO este cât mai rapid posibil și la prețuri rezonabile.

  ÎNSCRIE-TE LA SERVICE

  INFORMAȚII DESPRE AUTOMOBIL  Specificați categoriile de servicii necesareг:

  INFORMAȚII DE ÎNREGISTRARE  ETAPE DE LUCRU

  APEL

  Meșterul vă sfătuiește și află posibilele cauze ale defecțiunii mașinii

  DIAGNOSTICA

  Efectuăm toate tipurile de diagnosticare, ceea ce ne permite să determinăm cel mai exact problema defecțiunii. Evită reparațiile aleatorii. Reparăm ceea ce este cu adevărat defectat

  REPĂRARE

  După ce am convenit asupra prețului, efectuăm reparații într-un timp scurt, deoarece păstrăm în stoc cele mai necesare piese de schimb și truse de reparații. Plata are loc numai după finalizarea lucrărilor

  GATA

  Vă luați automobilul repărat

  LUCRĂM CU URMĂTOARELE MODELE

  CUM SĂ AJUNGI LA NOI