ȘASIU ȘI DIRECȚIA DE CONTROL

Ходовая часть и рулевое управление
Șasiul vehiculului își asumă cea mai mare sarcină în timpul conducerii. Mecanismele șasiului leagă roțile vehiculului de caroserie și reglează forțele care acționează asupra vehiculului.
Manevrabilitatea și controlul mașinii pe șosea, stabilitatea și fiabilitatea acesteia, care reprezintă o garanție a siguranței circulației, depind de starea șasiului. Diagnosticul echipamentului de rulare trebuie efectuat la fiecare zece mii de kilometri.
În plus față de kilometraj, baza pentru diagnosticarea șasiului este loviturile și scârțâiturile străine în suspensia mașinii, scârțâitul și abraziunea crescută a cauciucului pe coturi.

Suntem gata să vă oferim următoarele tipuri de servicii:

Șasiul vehiculului își asumă cea mai mare sarcină în timpul conducerii. Prin urmare, din când în când devine necesară repararea șasiului.

  ÎNSCRIE-TE LA SERVICE

  INFORMAȚII DESPRE AUTOMOBIL  Specificați categoriile de servicii necesareг:

  INFORMAȚII DE ÎNREGISTRARE  ETAPE DE LUCRU

  APEL

  Meșterul vă sfătuiește și află posibilele cauze ale defecțiunii mașinii

  DIAGNOSTICA

  Efectuăm toate tipurile de diagnosticare, ceea ce ne permite să determinăm cel mai exact problema defecțiunii. Evită reparațiile aleatorii. Reparăm ceea ce este cu adevărat defectat

  REPĂRARE

  După ce am convenit asupra prețului, efectuăm reparații într-un timp scurt, deoarece păstrăm în stoc cele mai necesare piese de schimb și truse de reparații. Plata are loc numai după finalizarea lucrărilor

  GATA

  Vă luați automobilul repărat

  LUCRĂM CU URMĂTOARELE MODELE

  CUM SĂ AJUNGI LA NOI